O NAS

V centru španskega jezika Luna izvajamo tečaje španščine na različnih ravneh ter za različne potrebe, naše vodilo pa je oseben pristop. Smo naravni govorci španskega jezika in strokovno usposobljeni učitelji, lektorji in tolmači z raznovrstno izobrazbo. Skozi leta poučevanja smo pridobili ogromno izkušenj in še vedno napredujemo.

POSLANSTVO

Na odgovoren, a zabaven in sproščen način širimo španski jezik med vse tiste, ki si tega želijo. Znanje tujih jezikov v življenju veča možnost izbire in prostor udejstvovanja tako na zasebnem kot poslovnem področju, in če vam pri tem lahko pomagamo, je naš namen izpolnjen.

VIZIJA

Postati želimo vodilna jezikovna šola španščine v osrednji Sloveniji ter ohraniti in utrditi sloves zaupanja vredne šole, ki k posamezniku pristopi z vso strokovnostjo in srčnostjo. V duhu kulture in običajev špansko govorečih dežel želimo mlajše in starejše spodbuditi k usvajanju tega temperamentnega in strastnega jezika.

Spoznajte nas

Gloria Luna Saavedra

učiteljica za španski jezik

¡Hola, Buenos días!
Vem, kako je učiti se tujega jezika. Slovenski jezik mi je predstavljal velik izziv, a sem se ga učila vztrajno in z velikim zanimanjem. Ravno motivacija je tisto, kar šteje pri učenju tujega jezika in prinaša rezultate.
Ves ta čas, po več kot desetih letih izkušenj kot učiteljica španščine, mi pri učenju španskega jezika še vedno največ pomenijo nasmeh, zadovoljstvo in samozavest mojih učencev in učenk, ki so usvojili spretnost komunikacije v španskem jeziku.
¡Hasta pronto!

Spoznajte nas

O ustanoviteljici

Ustanoviteljica in idejna vodja se lahko pohvali z raznoliko akademsko potjo. Slednjo je pričela na področju odnosov z javnostmi, kasneje pa jo je iz ljubezni do španskega jezika usmerila v pridobivanje jezikoslovnih in izobraževalnih znanj.

S poučevanjem španščine se predano ukvarja že več kot dvanajst let, svoje učne metode pa s pomočjo seminarjev s področja izobraževanja in jezikoslovja nenehno izpopolnjuje.

Izobrazba

  • Na Universidad de la Rioja in Instituto Cervantes v Španiji je pridobila naziv učiteljice poslovne španščine (2005).
  • Na Filozofski fakulteti v Ljubljani je obstoječe veščine nadgradila z dodatnim andragoško-pedagoškim izpopolnjevanjem (2007).
  • Na Andragoškem centru Republike Slovenije je prejela potrdilo o profesionalnem usposabljanju strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju (2012).
  • Na Instituto Cervantes v Ljubljani je prejela potrdilo o usposabljanju učiteljev španščine kot tujega jezika (2012).
  • Na Instituto Cervantes v Münchnu je pridobila naziv mentorice virtualne učilnice španskega jezika (AVE) in naziv članice izpitne komisije DELE na najvišji ravni C1/C2 (2012).
  • Na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani bo magistrirala iz novinarstva (2019).