Zakaj bi izbrali nas

Izkušenost

Skozi leta izkušenj in nenehnih izpopolnjevanj so se naši učitelji naučili, kako obravnavati vsakega posameznika, prepoznati njegove potrebe in reševati vse težave in težavice, ki ga pestijo na poti usvajanja jezika.

Izobrazba

Obširna in raznolika izobrazba s področja jezikoslovja, pedagoško znanje, tečaji in sprotna usposabljanja so učiteljem podlaga za strokovno obravnavanje tečajnikov in kakovostno podajanje znanja.

Rojeni govorci

Naši učitelji so naravni govorci španščine z dobrim znanjem slovenščine. Četudi se boste z učenjem tega jezika morda srečali prvič, boste v izgovorjavi španskih besed hitreje napredovali.

Kultura

Učenje jezika niso le slovnične vaje, temveč gre za celovit vpogled v kulturo naroda. Ker prihajajo učitelji iz špansko govorečih dežel, boste veliko izvedeli o običajih in pristnem vsakdanjem življenju tamkajšnjih prebivalcev.

Zaupajo nam

Mnenja

Bojana

KD Group, d. d.

Osnovni tečaj španskega jezika smo se udeležile tri tečajnice. Odlično smo se razumele, najbolj pa mi je bilo všeč, da je bil tečaj usmerjen na vsakega posameznika. Tako nismo nadgrajevale le svojega jezikovnega znanja, temveč smo se naučile tudi veliko o sebi. Profesorica Gloria je izjemno predana svojemu poklicu. Pohvaliti moram tudi samo organizacijo ter izvedbo tega tečaja. Veselim se, da bom novopridobljeno znanje čimprej preizkusila še v živo v naslednjem popotovanju.

Jana Popović

Žurnal media, d. o. o.

Prednost učenja španščine so majhne skupine, prilagodljiv urnik in predvsem predavateljica, ki je rojena govorka. Tovrstno učenje je veliko bolj intenzivno, učinkovito in pisano na kožo posamezniku in njegovim potrebam. Po osvojitvi prve stopnje sem se brez pomislekov odločila nadaljevati.

Alenka Pečenko

Koto, d. d.

V letošnjem letu sem potovala po Peruju, zato sem spomladi iskala tečaj španščine, kjer bi se naučila vsaj začetnih besed za sporazumevanje. Prišla sem k Gloriji in se v prijetnem vzdušju še dveh slušateljev naučila to, kar sem želela, in se v jesenskem semestru odločila za nadaljevalni tečaj.

Mateja

profesorica v osnovni šoli

Profesorica perujskega porekla ima majhne skupine, kjer vsakdo pride na vrsto in se preizkusi v španščini. Špansko slovnico obdelujemo z veliko natančnostjo, saj je ključnega pomena za učenje jezika. Če se želite učiti španskega jezika v domačem in stimulativnem okolju z rojeno govorko predavateljico, ste našli pravo jezikovno šolo zase.

Alenka Toplak

V dvajsetih urah tečaja španščine smo se zelo veliko naučili! Poslušali smo pesmi in se igrali razne poučne in zabavne igrice ter tako vadili. Res pa je, da je tečaj kar malo prehitro minil! Z malo vaje in samoiniciative pri izpopolnjevanju besednega zaklada bi človek lahko že kar obiskal kakšno Argentino in bil prepričan, da ga ne bodo mogli 'prodati'. Vmes smo bili povabljeni tudi na večer salse, ki zelo lepo paše v 'kontekst' kulture, saj so špansko govoreči ljudje zelo energični in temperamentni! To se vidi in sliši že po njihovem jeziku (intonacija, vljudnost pri izražanju itd.). Španski jezik zelo lepo zveni in očara marsikatero srce.

Matej Zrim

Španščina me je vedno zanimala, po obisku Barcelone pa sem se odločil, da se jo začnem učiti. Preko spleta sem najprej nekaj časa iskal jezikovne šole, saj je izbira res velika. Odločil sem se za Center španskega jezika Luna. Po 65 urah lahko rečem, da sem se zelo veliko naučil. Prav tako jo priporočam vsem, ki bi se radi učili španščine individualno, saj sem izbral to možnost in sem z njo zelo zadovoljen. Učenje je kvalitetno in učinkovito. Vesel sem, da se pri svoji odločitvi nisem zmotil. Če bi še enkrat izbral jezikovno šolo, bi bil to Center španskega jezika Luna.

Kaja Stih

maturantka

Moje priprave na maturo v Luna so presegle vsa pričakovanja. Profesorica Gloria je zelo prijazna, tako da mi je bilo v veliko veselje se učiti z njo. Všeč mi je bilo, da me je pripravila do tega, da sem čim več govorila v španščini in da mi je tudi sama večinoma razlagala v španščini. Na začetku se mi je zdelo to zelo težko, a se mi zdi, da sem se kar hitro ujela. Zdi se mi, da je prav stik z jezikom (poslušanje in govorjenje) tisto, kar je za učenje tujega jezika najbolj pomembno. V šolah se pri pouku tujih jezikov učimo uporabe glagolskih časov, drugih slovničnih pravil in besedišča, za govorjenje pa običajno ni dovolj časa. Prav na tem področju mi je dala Gloria zelo veliko. To znanje mi namreč ni koristilo samo na maturitetnem preizkusu, temveč mi bo tudi v realnem življenju. 

Petra Herlt

dijakinja Gimnazije Poljane

Španščine se nisem učila nikoli prej, v srednji šoli pa je postala moj obvezni predmet. Na začetku nisem mogla slediti, saj so se ostali učenci španščino učili prej, zato smo z učno snovjo zelo hitro napredovali. Začela sem se učiti pri svoji predavateljici Gloriji na tečaju španščine Luna. Zelo mi je všeč, saj se mi zdi, da sem napredovala, s pridnim delom pa bom, upam, dosegla še kaj več.

Staša Puc

Hola! V Španiji je zelo fajn. Res hvala za vse lekcije, zelo mi pomaga dobra osnova, ki sem jo pridobila pri vas!

Utrinki

Videposnetki